Ruilen & Retourneren
Wij hopen dat u tevreden bent met uw bestelling.
Echter heeft u het recht om tot 14 dagen na uw bestelling van gedachten te veranderen. Wij bieden u graag een restitutie aan. Het bedrag zal worden teruggestort op de kaart die gebruikt is bij de oorspronkelijke transactie.
Custom made producten, zoals naam- of letterkettingen, jaartal sieraden, cubes armbanden items mogen niet geretourneerd worden.
Bij het retourneren van uw bestelling raden wij u aan deze goed te verpakken in bijvoorbeeld de originele verzenddoos of iets soort gelijks. Alle items moeten ongedragen en in originele staat worden geretourneerd. Wanneer er items zijn beschadigd, gedragen of incompleet dan wordt de retour niet in behandeling genomen.
Bij Xayne & May streven we ernaar om onze klanten de beste service aan te bieden, zowel online als offline.
U kunt uw retourzending retourneren via de volgende stappen:
Klik hier voor het retourformulier
• Vul uw order details in
• Kies de reden van de retourzending
• Vul uw adresgegevens in, kies het dichtstbijzijnde postpunt om de retourzending af te geven en reken uw retourlabel af
Let op: Bewaar ten alle tijden het verzendbewijs van de retourzending totdat de retourzending volledig verwerkt is. Zonder een geldig verzendbewijs kan er geen onderzoek worden gestart om een vermist pakket te traceren en kan de retour niet verwerkt worden. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid.

Ruilen
Is het artikel niet helemaal naar wens? Geen probleem! Het is binnen 14 dagen mogelijk om uw bestelling te ruilen (mits de sieraden ongedragen zijn!). Hiervoor kunt u de bovengenoemde stappen volgen en bij onze klantenservice aangeven dat u de bestelling graag wenst om te ruilen voor een ander item.